JONG RODA wint van Hercules

LEUSDEN - maandag 23 januari 2023

In de SD Sportswear beloften competitie heeft RODA met 3-2 gewonnen van Hercules. De staf van RODA bestond deze keer uit Dirk Stoffer (verzorger), Ron Feenstra (leider), Edwin van Ginkel (coach) en Michael Zandvoort (trainer/coach). De staf had een team samengesteld bestaande uit spelers van RODA 1, O23, O18 en O17. Nadat RODA in de eerste helft op een 0-2 achterstand was gezet scoorde Enzo Borgsteijn (O23) op aangeven van Omar Touhami (RODA 1) de 2-1. Na rust was het Noach Ayide (O18) die na een mooie steekbal van Junior ten Hoor de gelijkmaker aantekende. Kort daarna was het de jongste speler op het veld Steyn Kok (O17) die met een afgemeten voorzet Enzo Borgsteijn in staat stelde om zijn 2e van de avond te scoren en daarmee de eindstand op 3-2 te bepalen.

Een leuke wedstrijd met een hoog amusementsgehalte die door RODA enigszins fortuinlijk werd gewonnen.

JONG RODA strijdt met Hercules, SDVB en Huizen in deze beloften competitie om een plaatsje in de finale ronde die in mei van dit jaar gespeeld gaat worden. Er zijn 2 poules. De tussenstand met nog 3 wedstrijden te gaan:

In de andere poule mogen De Merino's, DOVO, DVS en Bennekom uitmaken wie de finalewedstrijden gaan spelen.