O23.3 bekert nog even door

Vandaag ging Roda O23-3 voor de zoveelste keer dit jaar naar ASC Nieuwland. In de competitie kwamen ze team 2 en 6 al tegen maar nu ging het om een bekerwedstrijd tegen team 4.

Roda O23-3 heeft dit seizoen twee grote problemen: ze hebben geen keeper en de enige echte spits is langdurig geblesseerd. Niemand was dus verbaasd dat ze in de onderste regionen eindigden. Vandaag gingen ze voor de bekerwedstrijd op pad met een aantal geblesseerden, weinig invallers , geen spits maar wel met een echte keeper. Joris dus in het doel en ze hadden er zin in.

Net als altijd goed voorbereid begonnen ze aan de wedstrijd en in de eerste helft wist Raf de stand 0-1 te maken. Volgens eigen zeggen is hij helemaal geen spits maar dat maakt ons toeschouwers niets uit, als hij maar scoort.

Na rust was Nieuwland veel meer aanwezig op onze helft maar gelukkig wist Joris alles uit het doel te houden dus het bleef erg spannend of de 23-3 door zou gaan. In de 92e minuut wist Raf voor de tweede keer te scoren. Jaja degene die geen spits is maar wel twee doelpunten maakt! Eindstand 0-2 dus wij bekeren gewoon nog even door.