O23.3 door in de beker

CJVV O23.3 met 3-2 verslagen

Zaterdag was een spannende dag voor de O23-3, want om 15.00 uur moesten zij aantreden voor de bekerwedstrijd tegen CJVV O23-3.

Ze waren goed voorbereid en begonnen, zoals altijd, enthousiast en gemotiveerd aan de wedstrijd. Allebei de ploegen waren regelmatig in de aanval waarbij ik als toeschouwer af en toe het idee had dat er meer gele dan rode shirtjes in het veld stonden wat natuurlijk niet zo was.

In de loop van de eerste helft knalde Jasper uit het niets een prachtig doelpunt in de touwen, dus stand met de rust 1-0.

In de tweede helft werd het al heel snel 1-1 door een eigen doelpunt, maar direct daarna werd dat door Thijs weer rechtgezet dus 2-1.

Het bleef een gevarieerde wedstrijd van beide teams waarbij er hard gestreden werd voor de winst, maar CJVV wist toch nog een keer te scoren. Maar gelukkig vond Bart op het juiste moment het doel van de tegenstander en schoot het derde doelpunt voor Roda erin.

Dus eindstand 3-2 en door naar de volgende bekerronde voor Roda O23-3, gefeliciteerd mannen.