Ook geen driepunter tegen Breukelen

RODA'46 ZAT1 SPEELT GELIJK TEGEN BREUKELEN

Roda begon het seizoen goed. Van LRC en SVL werd gewonnen. Maar daarna ging het mis. Van GRC en Nivo Sparta werd verloren. Tussendoor werd heel goed gevoetbald tegen hoofdklasser Scherpenzeel. Die wedstrijd ging verloren na strafschoppen.

In alle wedstrijden die de Zat1 van Roda'46 speelde hadden de Leusdenaren de bovenliggende ploeg, maar in de laatste ontmoetingen stokte de productie.

Tegen FC Breukelen moest het gebeuren. Het zag er goed uit. Al in de 4e minuut kwam Roda op 1-0 door een doelpunt van Walet. Breukelen kwam op gelijke hoogte door geklungel in de achterhoede. 1-1.

In de tweede helft had Roda'46 het beste van het spel. Breukelen was tevreden met een gelijkspel, want de bezoekers vertraagden en lagen opvallend vaak op het veld.

Roda'46 kreeg kansen maar het vizier stond niet op scherp. Vlak voor het eindsignaal scoorde de thuisclub nog maar de met gele kaarten strooiende scheidsrechter had als een van de weinigen een overtreding gezien.

Daardoor bleef het 1-1 en gingen de drie punten weer voorbij aan de Leusdense ploeg.