Remise Roda’46 in nuttig oefenduel tegen DTS Ede

Jasper van Dijk scoorde het Roda-doelpunt

Roda-trainer Dick Kooijman toonde zich na afloop van de oefenwedstrijd tegen DTS Ede tevreden met het vertoonde spel van zijn team. Vooral in de eerste helft speelde zijn ploeg goed. Na een half uur spelen zorgde Jasper van Dijk voor de verdiende voorsprong, 1-0.

Dat was de ruststand, maar de voorsprong van Roda’46 had groter moeten zijn. Er werden nogal wat kansen verprutst. En toen eindelijk het tweede doelpunt viel stond de grensrechter met zijn vlag te zwaaien.

In de tweede helft werd het spel een stuk rommeliger. Dit kwam mede door de vele wissels, die de trainers toepasten. Door een fout bij Roda’46 kwam de tegenstander in de 70e minuut op 1-1. Verder gaf de verdediging van Roda’46 niets meer weg.

Rroda’46 Zat1 gaat met vertrouwen het vervolg van de competitie in. Door verschillende oorzaken heeft de ploeg pas 7 duels gespeeld in de eerste klasse. Omdat de KNVB heeft besloten dat de competitie helemaal wordt uitgespeeld zal het team de komende tijd flink aan de bak moeten.