RODA 1 houdt stijgende lijn vast

LEUSDEN - 31  januari 2023

Op dinsdagavond speelde RODA 1 op het Buiningpark een oefenwedstrijd tegen 1e klasser SVL uit Langbroek. Het werd een afgetekende overwinning voor de Leusdenaren. Na 15 minuten kopte Tristan Wallet de 1-0 binnen na een cornerbal van Appie Ayoubi. Vlak voor rust was het opnieuw Wallet die de mooiste van de avond maakte. Hij controleerde een teruggekaatste bal van Julian Koning op de borst en schoot de bal daarna met met een volley feilloos in de kruising (2-0). Ook na rust was RODA heer en meester. Uiteindelijk was het in de 80e minuut Tristan Wallet die op aangeven van Milan Gijsbertsen zijn derde van de avond scoorde en RODA daarmee een 3-0 winst bezorgde.

Zie de foto's van Rafael Taribuka:  Roda'46-1 - SVL-1 31-01-2023 oefenwedstrijd uitslag 3-0 - Google Foto's