RODA 1 pakt draad weer op

LEUSDEN - 25 november 2022

RODA 1 versloeg afgelopen zaterdag VV Nunspeet met 3-1. Na een goede start van de competitie, gevolgd door enkele wedstrijden waarin onnodig punten werden verspeeld, was deze overwinning een geweldige opsteker voor het team van trainer Mark Wietsma.

De ruststand was 2-0 in het voordeel van RODA door doelpunten van Tristan Wallet en Milan Gijsbertsen (zie foto). In de 2e helft bracht Julian Koning de stand op 3-0 waarna Nunspeet in de laatste minuten nog 3-1 wist te scoren.

Wietsma antwoordde op de vraag of hij tevreden was over de wedstrijd: "Jazeker! Vooral hoe we vandaag met z’n allen verdedigd hebben. Daarnaast waren de goals die we scoorden allemaal goed uitgespeeld, Verder was het niet altijd heel goed. En moesten we soms wat anders spelen dan normaal. Maar we kwamen daardoor niet zo in de problemen als vorige week. Nunspeet speelde heel opportunistisch, daar hadden we het in fases wel moeilijk mee, maar gingen er uiteindelijk ook heel goed mee om."

Zie voor foto's van de wedstrijd de reportage van Rafael Taribuka onderaan deze pagina of ga naar: Roda'46-1 - Nunspeet-1 26-11-2022 uitslag 3-1 - Google Foto's

Volgende week 3 december om 14.30 staat de uitwedstrijd tegen Zuidvogels op het programma. Alle jeugdspelers en supporters die RODA een warm hart  toedragen zijn natuurlijk weer van harte welkom om onze hoofdmacht ook daar weer te ondersteunen en aan te moedigen.

Zie voor uitslagen en standen:   Uitslagen en standen | Roda '46 Leusden (roda46.nl)