RODA 1 sluit voorbereiding prima af

Ondanks een veldoverwicht gedurende een groot deel van de wedstrijd moest RODA 1 dinsdagavond op het Buiningpark toch z'n meerdere erkennen in 4e divisionist Huizen. Huizen won met 0-1 door een doelpunt in de 33e minuut.

RODA speelde een gretige, energieke en overtuigende wedstrijd en creëerde volop mogelijkheden. Dat resulteerde helaas niet in de verdiende gelijkmaker.

In de loop van de tweede helft wisselden de RODA trainers het gehele elftal waardoor alle spelers van RODA 1 alsmede een vijftal O23 spelers ruimschoots wedstrijdminuten kregen toebedeeld. Ondanks de vele wisselingen veranderde er niets aan de spelopvatting, het niveau en de kwaliteit van de roodzwarten. De jonge verse krachten gaven hun visitekaartje af en lieten zien dat de jeugdopleiding van RODA'46 jaarlijks prima spelers oplevert voor zowel het beloftenteam als 1e elftal. Vol overgave en met goed voetbal werd er tot de laatste minuut gestreden voor de punten. Helaas bleef de beloning uit.

Een nuttige wedstrijd waarin zowel de spelers van RODA 1 hebben laten zien klaar te zijn voor de eerste competitiewedstrijd aanstaande zaterdag om 14.30 uur uit tegen Aalsmeer alsmede de O23 spelers voor de thuiswedstrijd aanstaande zaterdag om 12.15 tegen koploper ACV.

Op de foto een fragment uit de wedstrijd van afgelopen zaterdag Hooglanderveen - RODA'46.