RODA 1 verliest van Montfoort

MONTFOORT - zaterdag 5 november 2022

RODA 1 speelde een lastige uitwedstrijd tegen Montfoort. De Leusdenaren begonnen prima aan de wedstrijd maar toch was het Montfoort die 5 minuten voor de pauze 1-0 scoorde. Ondanks dat RODA ook in de 2e helft liet zien dat het de betere ploeg was zagen de talrijke supporters Montfoort in de 74e minuut zelfs 2-0 scoren. Er restte RODA niets anders dan een slotoffensief in te zetten. Dat resulteerde in de 90e minuut in de verdiende aansluittreffer van Julian Koning (2-1). Deze goal kwam echter te laat om de tegenstander nog te verontrusten. Montfoort had misschien niet een betere ploeg maar wel de punten.

Zie de prachtige foto's van Rafael Taribuka onderaan deze pagina en in de bijgevoegde link:

Montfoort-1 - Roda'46-1 zaterdag 5-11-2022 uitslag 2-1