Roda 1 versterkt zich met routiniers en talenten!


Roda’46 1 is klaar voor het nieuwe seizoen! Naast de komst van een nieuwe trainer (Robert Wijnands), verwelkomen we maar liefst vier nieuwe spelers in de selectie. En met routiniers als Jeff van der Bult en Pim Kers én talenten als Tyrell Burleson en Jhaniro Prudencia belooft dat wat te worden!

Terugkeer van oude bekenden
Jeff van der Bult is na 7 jaar terug op het vertrouwde nest. De verdediger met ervaring in de Hoofdklasse, 1e klasse en 2e klasse brengt naast routine ook kopkracht en verdedigende kwaliteiten. Of hij nu centraal, rechts of op het middenveld staat, Jeff is altijd een waardevolle kracht.

Ook Pim Kers is geen onbekende in de voetbalwereld. De fysiek sterke spits speelde al op jonge leeftijd in een 1e elftal en scoorde in de afgelopen 13 seizoenen meer dan 150 competitiedoelpunten! We verwachten dan ook dat hij zijn doelpuntenmachine bij Roda 1 zal aanzetten.

Nieuwe talenten
Naast ervaring halen we ook fris talent binnen met Tyrell Burleson. Deze 22-jarige spits scoorde vorig seizoen 17 doelpunten in 19 wedstrijden voor SC Buitenboys. Met zijn indrukwekkende fysiek en snelheid belooft Tyrell een gevaar te worden voor elke tegenstander.

Ook Jhaniro Prudencia keert terug naar Roda’46 1. De verdedigende middenvelder/vleugelverdediger speelde vorig seizoen bij Amsvorde en was al bekend van Roda’46. Met zijn snelheid, duelkracht en winnaarsmentaliteit zal Jhaniro een belangrijke rol spelen in de jacht op succes.

Vertrekkende spelers
We nemen helaas ook afscheid van enkele spelers. Dave Tolboom gaat naar CJVV, Jay Taribuka keert terug naar SDVB, Omar Touhami gaat spelen bij Batavia en Mats Rotvold-Leenaars verhuist met zijn ouders naar Noorwegen. We wensen Dave, Jay, Omar, Mats en ook Julian Koning en Fabio Hendriksen die eerder al vertrokken, veel succes bij hun nieuwe club.

We heten Jeff, Pim, Tyrell en Jhaniro van harte welkom bij Roda’46 1! We wensen jullie heel veel succes en plezier bij ons. We zullen jullie op de voet volgen.

Kom de nieuwe spelers aanmoedigen!

De competitie start op 21 september en vanaf 31 augustus spelen we bekerwedstrijden. Kom de nieuwe spelers bewonderen en Roda Zaterdag 1 aanmoedigen naar een succesvol seizoen!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hidde ten Hoor, technisch team Roda’46:

Telefoon: 06 54 22 78 03
E-mail: technischteam@roda46.nl