RODA 23.1 wint overtuigend van Buitenboys

ALMERE - dinsdag 23 augustus 2022

In de voorbereiding naar de eerste competitiewedstrijd speelde RODA 23.1 op dinsdag 23 augustus een oefenwedstrijd tegen 2e divisionist Buitenboys. RODA begon wat stroef en onwennig waardoor de RODA beloften na 20 minuten op een 2-0 achterstand stonden. Daarna begon de RODA trein langzaam in beweging te komen. Enzo (zie foto) zette z'n goede spel van afgelopen zaterdag bij RODA 1 door en scoorde in de 25e minuut 2-1 na een assist van Anouar. Tien minuten later was het Jeroen die 2-2 binnenschoot op aangeven van Krishen en vlak voor rust was het Junior (zie foto onder) die na goed voorbereidend werk van Enzo de ruststand bepaalde op 2-3.

In de 2e helft was RODA de bovenliggende partij. Stijn bekroonde een sterke 2e helft met 2 doelpunten. In de 60e minuut kopte hij 2-4 binnen uit een cornerbal en in de 75e minuut bepaalde hij de eindstand op 2-5.

Trainer Jelmer Storm was na afloop tevreden over het vertoonde spel in de 2e helft. Een nuttige overwinning waarbij de contouren van O23 steeds duidelijker worden. Zaterdag speelt O23.1 een uitwedstrijd tegen 1e divisieclub Fortuna Wormerveer.