RODA’46 O23-1 lijkt niet meer te stoppen

RODA O23-1 heeft afgelopen zaterdag met 7-1 gewonnen van naaste belager VVIJ. Met nog 4 wedstrijden te gaan heeft RODA een riante voorsprong van 11 punten op de achtervolgende teams opgebouwd.

RODA had geen kind aan VVIJ. Met name in de eerste helft werden de IJsselsteiners volledig tureluurs getikt. De bal werd in hoog tempo rondgespeeld waarbij ‘one touch’ meer regel dan uitzondering was.  VVIJ moet even gedacht hebben dat FC Barcelona was neergestreken op het Buiningpark. Niets was echter minder waar. Het waren gewoon jeugdige talenten van RODA’46 die met elkaar hadden afgesproken om eens flink te keer te gaan.

De 1-0 was een eigen doelpunt van VVIJ nadat Stijn Dijkstra een tegenstander onder druk had gezet. De 2-0 kwam op naam van Enzo Borgstijn na voorbereidend werk van Stijn Dijkstra. Ook de 3-0 kwam op naam van Enzo Borgstijn. Deze keer na een assist van Junior ten Hoor. De 4-0 werd gescoord door Finn Arts. Een moment van verslapping leverde een tegendoelpunt voor VVIJ op (4-1). Kort daarna bepaalde Krishen Rakhan met een droge knal de ruststand op 5-1.

In de 2e helft ging RODA onvermoeibaar door. Na voorbereidend werk van Semmi Overmaat scoorde Junior ten Hoor 6-1. De laatste goal kwam op naam van Anouar de Knegt na een assist van Junior ten Hoor. Eindstand 7-1.

Op 14 april 2023 speelt RODA’46 O23-1 de volgende wedstrijd. Dan wordt er om 15.00 uur in Zwijndrecht afgetrapt  tegen Pelikaan.