Roda’46 O23.3 strijdt om titel met Nieuwland

Afgelopen competitie was een hele bijzondere, eigenlijk deed in deze poule geen enkel team wat van ze verwacht werd en ze hebben allemaal wel een keer bovenaan gestaan of onderaan gebungeld. Maar uiteindelijk weet Roda O23-3  zich bovenaan te nestelen met als grootste concurrent Nieuwland 6.

Oh nee, toch niet want verleden week verliest Nieuwland 6 van Nieuwland 2 waardoor opeens het tweede team exact gelijk staat met Roda: Winst 5, Gelijk 2 en Verlies 4, alleen hebben wij 5 doelpunten meer. Snappen jullie het nog, in ieder geval heel erg spannend.

Dus zaterdag vertrokken we met een grote schare supporters naar Amersfoort om al die Nieuwlanders de baas te blijven. De wedstrijd begon bijna een half uur te laat maar vooruit, er speelde een tegenstander op gympen en Max werd niet herkend maar volgens coach Sten gingen we uit van het positieve dus de opdracht was niet zeuren maar scoren.

En dat deden ze, voor rust vier keer dus een riante voorsprong. Na rust wist Roda het toch weer spannend te maken door de tegenstanders 2x keer te laten scoren en het Nieuwland legioen leefde weer op. Maar Roda wist zich te herpakken en ze maakten er gezellig nog 4 doelpunten bij. Door de doelpunten van Finn 2x , Noah 2x, Dennis, Bart P,  Mathys en Jesper werd de eindstand dus 2-8 voor Roda maar Nieuwland was van dit pak slaag zo van slag dat ze als eindstand 8-2 hebben doorgegeven maar dat zal worden rechtgezet.

Deze hindernis is dus genomen maar of de Roda toppers kampioen worden is afhankelijk van het doelsaldo van de wedstrijd Quick tegen Nieuwland 2 a.s. zaterdag dus zoals eerder gezegd, deze poule blijft spannend tot het einde!