Roda'46 JO23-3 wint Piet Snijder toernooi

Op Hemelvaartsdag wordt jaarlijks een gezellig voetbaltoernooi georganiseerd door VVZA, de Voetbal Vereniging Zeehelden Amersfoort. Dit jaar deed de O23-3 voor het eerst mee aan dit toernooi. Een groot gedeelte van het team aangevuld met gastvrienden sprong vanochtend (voor dit team vroeg) op de bus naar Amersfoort. Over de hele dag speelden zij vijf wedstrijden waarvan zij de eerste gelijk speelden en de overige vier wonnen. Tussendoor werden er penalty's genomen waarmee ze een meter bier konden winnen. Joris was goed op dreef en hield er vier tegen. Helaas waren 10 ingeschoten penalty's niet genoeg voor de bierhoofdprijs, maar zij gingen wel door naar de finale. Onder aanmoediging van familie én het andere Roda'46 team wat ook meedeed aan het toernooi, speelden zij tegen gastheer VVZA. Na 20 minuten was de stand nog steeds 0-0 dus een verlenging van 5 minuten volgde, maar helaas nog geen doelpunten. Dus moesten penalty's de beslissing brengen, altijd weer spannend, sommige gingen er in maar ze gingen ook over het doel en gelukkig stopte Joris zijn 5e penalty van vandaag. Uiteindelijk moest de allerlaatste van Bastiaan de overwinning brengen en gelukkig was hij nu net zo trefzeker als in de wedstrijden en knalde hem erin. Het was een leuke, zonnige en sportieve dag. Gefeliciteerd toppers!