RODA'46 1 stijgt naar 3e plaats

RODA'46 1 won afgelopen zaterdag in een superspannende slotfase van Montfoort en staat daardoor op de 3e plaats in de 1e klasse.

Tot de rust gingen beide teams gelijk op. Na rust was het de RODA topscoorder Julian Koning die op aangeven van Fabio Hendriksen de 1-0 scoorde. In de 81e minuut kwam Montfoort op gelijke hoogte. Het leek er even op dat beide teams genoegen moesten nemen met een punt. Maar in de laatste minuut van de wedstrijd was het toch RODA'46 die de punten in huis hield. Krishen Rakhan bekroonde het voorbereidende werk van Enzo Borgstijn met een doelpunt (2-1).

Door deze zwaarbevochten maar belangrijke 2-1 overwinning staat RODA'46 1 op een mooie 3e plaats met maar 3 punten achterstand op de koplopers BFC en Batavia.

Zie ook het Instagram account van RODA'46 voor nog meer foto's en wedstrijdverslagen:  Roda'46 (@roda46leusden) • Instagram-foto's en -video's