RODA'46 1 verslaat VV De Meern met 5-1

RODA'46 1 sluit doelpuntenrijke week af met een grote overwinning.

Nadat dinsdag al 19x gescoord werd in de bekerwedstrijd tegen Oosthuizen voegde RODA'46 1 daar op zaterdag in de competitiewedstrijd tegen VV de Meern nog eens 5 doelpunten aan toe.

Tegen de VV De Meern werd het uiteindelijk 5-1. Omar Touhami opende de score namens RODA'46 (1-0) . Kort daarna gevolgd door Junior ten Hoor die 2-0 aantekende. VV de Meern wist terug te komen tot 2-1. Maar Julian Koning kende geen genade en bracht voor rust de stand al weer op 3-1.

In de tweede helft ging RODA'46 onvermoeibaar door. De 4-1 kwam op naam van een onfortuinlijke De Meern speler die de bal in eigen doel werkte. Het slotakkoord was voor Julian Koning die met zijn 2e doelpunt van de dag de eindstand op 5-1 bepaalde.

Een memorabele week voor RODA'46 1 waarin maar liefst 24x werd gescoord.

De komende week zijn er opnieuw 2 wedstrijden. Dinsdag aanstaande om 20.30 uur speelt JONG RODA (met spelers van RODA 1, O23-1 en 18-1) op het Buiningpark tegen JONG SO Soest.

Volgende week zaterdag 2 december speelt RODA 1 de volgende competitiewedstrijd. In Mijdrecht wordt er dan om 14.30 uur afgetrapt tegen Argon.