RODA'46 23-1 sluit seizoen in stijl af

LEUSDEN - RODA'46 O23-1 won de laatste wedstrijd van het seizoen met 2-0 van BFC. RODA was in deze wedstrijd opnieuw een klasse apart. Door de afwezigheid van Enzo, Junior, Sam en Ties,  die hun opwachting in RODA 1 maakten, waren Gijs, Sem, Cris, Noach, Sandro en Rick vanuit O18-1 doorgeschoven naar O23-1. Voor het niveau van RODA O23-1 maakte dit geen verschil. De O18-1 spelers lieten zien dat  RODA 23-1 ook volgend jaar weer een geweldig team met veel talentvolle spelers gaat zijn. In deze seizoensafsluiting stuurde RODA de tegenstander uit Bussum van het kastje naar de muur waardoor er voor BFC niets anders overbleef dan met man en macht te verdedigen.

Ondanks het grote veldoverwicht duurde het toch nog tot de 75e minuut voor RODA de 1-0 maakte. Noach Ayide bediende de op rechts vrijstaande Sem Ockerse  die na een mooie rush de bal in de verre hoek achter de BFC keeper plaatste.

Daarna was het hek van de dam. RODA bleef er lustig op los combineren en beloonde zichzelf in de 80e minuut met een prachtig doelpunt. Semmi Overmaat zette de aanval op en kreeg via een aantal schijven de bal uiteindelijk op maat aangeleverd door uitblinker Finn Arts. Semmi rondde de vrije schietkans af door de bal van dichtbij hoog in de touwen te schieten.

Hiermee is het seizoen voor RODA O23-1 afgelopen. In de 2e helft van het seizoen werd RODA ongeslagen kampioen met 10 overwinningen en 2 gelijke spelen waarmee het team 12 punten meer verzamelde dan Pelikaan die op een 2e plaats eindigde. Ook het doelsaldo van 51 voor en 11 tegen spreekt boekdelen.

RODA'46 wenst spelers en staf volgend seizoen enorm veel succes in de 2e divisie.