Roda'46 Zat1 laat FC Hierden in slotfase langzij komen

Ook in de tweede wedstrijd van de voorbereiding heeft Roda'46 Zat1 een goede indruk achtergelaten. Tijdens het Gerrit van Damtoernooi bij FC Horst werd uiteindelijk met 4-4 gelijkgespeeld tegen Hierden. Aan het eind van de officiële speeltijd stond Roda nog met 2-4 voor, maar in de extra tijd wist Hierden toch nog twee keer te scoren.

Gregory Thomas zorgde na een kwartier spelen voor de 0-1. Een minuut of vijf voor de rust kwam Hierden terug tot 1-1. Nadat Hierden halverwege de tweede helft op 2-1 was gekomen, barstte Roda los. Binnen een kwartier scoorden Wesly van Ojen, Mitchel van der Veer en Jonathan Menrez en werd het 2-4. De overwinning leek binnen totdat Hierden in de slotfase toch nog twee keer scoorde, 4-4.

Doordat de Hierdenaren een gele kaart minder kregen dan Roda'46 (de Leusdenaren liepen tegen twee kaarten aan) mist Roda de finale. Nu speelt de Leusdense ploeg zaterdag a.s. om 14.00 uur tegen EFC'58 om de 3e en 4e plaats.