Scoren opnieuw probleem voor Roda'46 Zat1

In Lelystad heeft Roda’46 Zat1 de oefenwedstrijd tegen tweede klasser Batavia’90 gewonnen met 2-3. De overwinning had veel hoger moeten uitvallen, maar weer waren de mooiste kansen niet besteed aan de spelers van de Leusdense club.

Trainer Dick Kooijman paste diverse jeugdspelers in. Doelman Birre van Amersfoort uit de JO18.1 maakte zijn debuut in de Zat1. Uit Roda’46 JO19.1  speelden Stijn Dijkstra, Milan Gijsbertsen, Ties  Kerssies en Jelle Onink.

Bij rust was de stand 0-2 in het voordeel van Roda’46 door goals van Menno Majolee en Mano Bakkenes. Maar met een beetje meer precisie had de voorsprong veel groter kunnen zijn.

Na de pauze zorgde Stijn Dijkstra voor de 0-3. In de laatste 10 minuten wist thuisclub Batavia nog twee keer te scoren, 2-3.