Trainers Mark Wietsma en Niels ten Have starten met zege

Weer twee goals van Berry Powel

Er was redelijk wat publiek afgekomen op de wedstrijd Roda’46 Zat1 – De Bilt. Zij konden genieten van het heerlijke weer, maar niet van het vertoonde spel.

Vooral in de eerste helft was het zeer matig wat de toeschouwers te zien kregen. De ploegen waren gewaagd aan elkaar. En beide doelmannen kregen geen moeilijk werk te doen.

De tweede helft was nog maar nauwelijks begonnen of het fenomeen Berry Powel liet zien welke bijzondere kwaliteiten hij bezit. Na een assist van Tristan Walet verzilverde Powel de eerste de beste mogelijkheid, 1-0.

Na dit doelpunt verzandde de ontmoeting opnieuw in een strijd op het middenveld. Totdat Berry Powel weer in beeld kwam. Hij passeerde in het strafschopgebied enkele spelers van De Bilt, tot hij onderuit werd geveegd. Een terechte penalty, die door Powel zelf werd ingeschoten.

In de 88e minuut bepaalde Tristan Walet de eindstand op 3-0. Na een voorzet van Majolee scoorde Walet op fraaie wijze vanuit de draai.

Gelet op de zege een goed begin van het nieuwe duo Mark Wietsma en Niels ten Have.

powel penalty.jpgBerry Powel legt aan voor de penalty. Even later is het 2-0