Valse start RODA 1

RODA 1 beleefde een valse start in het openingsduel van het seizoen. Door een verdwaald zondagsschot in de 2e minuut van de wedstrijd werd het al snel 0-1 in het voordeel van FC Aalsmeer.

RODA zette daarna alles op alles om de gelijkmaker te forceren. Dat verliep moeizaam. Spelers liepen in hun ijver uit hun positie en ballen werden slordig ingespeeld. RODA kwam niet in het ritme waardoor de kenmerkende speelwijze van RODA niet tot zijn recht kwam.

Uiteindelijk werd het een rommelige wedstrijd. Aalsmeer was na 2 minuten al tevreden met het resultaat. Elke bal werd wild naar voren geschoten in de hoop op een toevalstreffer. En elke gelegenheid werd aangegrepen voor een blessurebehandeling en andere vormen van eindeloos tijdrekken.

RODA ging mee in de speelwijze van Aalsmeer waardoor de neutrale toeschouwer geen leuke wedstrijd kreeg voorgeschoteld. Ballen werden eindeloos hoog door de lucht van de ene verdediging naar de andere gespeeld. Kansen leverde dit nauwelijks op.

RODA zal zeker niet tevreden zijn geweest met het resultaat maar ook de talrijke toeschouwers van Aalsmeer lieten langs de lijn weten dat het hun pijn aan de ogen had gedaan.

Volgende week heeft RODA kans om te laten zien waartoe ze werkelijk in staat zijn. Op het Buiningpark komt dan Woudenberg op bezoek.

Bezoek ook eens het Instagram account van RODA'46 voor nog meer foto's en video's: