Voorbeschouwing 2024 Roda’46 1 – BFC 1


Voorbeschouwing Roda’46 1 – BFC 1

Zaterdag 2 maart as speelt Roda’46 1 thuis tegen BFC 1. De club is opgericht op 1 mei 1920 onder de naam DVV (Door Vrienden Verenigd) Als snel veranderde die naam in Bussumse Football Club. Vorig seizoen promoveerde de vereniging door kampioen te worden in de 2de klasse B, naar de 1ste klasse. In competitieverband speelden de twee elftallen nog nooit in Leusden tegen elkaar. In Bussum werd het eerder dit seizoen 1-1. 

De ploeg van hoofdtrainer Roy Versluis behaalde uit de tot nog toe gespeelde 14 wedstrijden 27 punten en staat hiermee op de 2ste plaats van de ranglijst. Enkele weken terug werd de 1ste periodetitel behaald. De laatst gespeelde competitiewedstrijd leverde een 4-0 overwinning op tegen Montfoort SV’19. De gastheren verloren de laatste competitiewedstrijd uit bij Woudenberg, door een doelpunt via de kluts, in de laatste minuut met 1-0. Door deze nederlaag heeft Roda’46 nu 16 punten uit 14 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 10de plaats van de ranglijst. 

Kunnen de mannen van trainer Wietsma de nederlagen uit de 4 gespeelde wedstrijden na de winterstop omzetten in een positief resultaat en daarmee de negatieve spiraal doorbreken. Om bij de onderste vijf weg te geraken is een overwinning namelijk wel noodzakelijk voor Roda’46. De gasten van BFC zullen niet zomaar meewerken, aangezien zij de punten ook goed kunnen gebruiken in de strijd om de titel met koploper FC Aalsmeer. 

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen. 

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter C. D. Peetoom en het aanvangstijdstip is 15:00 uur. 

Wedstrijdbalsponsor:

De wedstrijdbal wordt aangeboden door: Restaurant Bras73.

Bij Bras73, kunt u terecht voor een koffie, lunch, borrel of diner. Onze gasten kunnen bij ons even ambachtelijk genieten in een huiselijke sfeer. Wilt u liever in de zomer van het warme weer genieten. Ook dat kan op het terras van Bras73. Bij Bras73 kunt u genieten van een heerlijk stuk vlees, vis of misschien wel een vegetarische burger, speciaal voor u bereidt. Dus of u nu in de ochtend een kop koffie wilt drinken, zin hebt in een heerlijke lunch, een borrel wilt drinken aan de bar of met leuk gezelschap culinair wilt genieten in een restaurant in Leusden; Bij Bras73 zit je goed. U kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen in onze mooie zaak. Speciaal voor gasten van het ’14 theaterspektakel over Johan Cruijff heeft de chef een 3-gangen menu samengesteld.

Restaurant Bras73 vindt u aan de Hamersveldseweg 73, 3833 GL Leusden. www.Bras73.nl