Voorbeschouwing 2024 Roda’46 – C.V.V. De Jodan Boys


Voorbeschouwing Roda’46 1 – C.V.V. De Jodan Boys 1

Zaterdag 23 maart speelt Roda’46 1 thuis tegen C.V.V. De Jodan Boys 1 uit Gouda. De club is opgericht op 1 mei 1934. De vereniging telt rui m 1300 leden. Vorig seizoen degradeerde de vereniging na 14 seizoenen in de 4de divisie of hoger te hebben gespeld naar de 1ste klasse. In competitieverband speelden de twee elftallen nog nooit in Leusden tegen elkaar. In Gouda werd er eerder dit seizoen door Roda’46 een smadelijke 4-0 nederlaag geleden. 

De ploeg van hoofdtrainer Erik van Zoest behaalde uit de tot nog toe gespeelde 17 wedstrijden 29 punten en staat hiermee op de 5ste plaats van de ranglijst. De laatst gespeelde competitiewedstrijd leverde een 2-0 overwinning op tegen Montfoort SV’19. De laatste wedstrijd van de gastheren werd in Langbroek bij SVL na 32 minuten gestaakt met een 1-0 tussenstand, wegens een blessure van de scheidsrechter. Door deze niet uitgespeelde wedstrijd heeft Roda’46 nu 20 punten uit 16 gespeelde wedstrijden en staat hiermee op de 9de plaats van de ranglijst. Kunnen de mannen van trainer Wietsma de ingezette weg van 4 punten uit de laatste 2 uitgespeelde wedstrijden doorzetten. Om bij de onderste vijf weg te geraken is een overwinning namelijk wel noodzakelijk voor Roda’46. De gasten van De Jodan Boys zullen niet zomaar meewerken, aangezien zij de punten ook goed kunnen gebruiken in de strijd om de titel met koploper BFC. 

Supporters van Roda’46 kom de spelers in deze thuiswedstrijd aanmoedigen, de spelers en technische staf zullen uw ondersteuning zeker waarderen.

De wedstrijd staat onder de leiding van scheidsrechter J. van Pinxteren en het aanvangstijdstip is 15:00 uur.

Wedstrijdbalsponsor:

De wedstrijdbal wordt aangeboden door:

Vlugt Interieurs.
Ariane 26
3824 MB Amersfoort

Vlugt interieurs biedt oplossingen. Oplossingen voor de lounge van uw hotel, de inrichting van uw café, voor de sponsorruimte van een sportvereniging, voor die nieuwe winkelinrichting of renovatie, maar óók bij u in de huiskamer! Vlugt bouwt interieurs. Maar wél op maat. Dit betekent dat u altijd bent verzekerd van uitstekende kwaliteit. Maak een afspraak en laat u verrassen door de ideeën en de mogelijkheden bij Vlugt Interieurs. www.vluginterieur.nl