Zeperd voor Roda'46 Zat1

VERLIES TEGEN GRC'14

Roda'46 Zat1 is zijn ongeslagen status kwijt. Afgelopen zaterdag werd verloren van GRC'14, 0-1. De bezoekers scoorden twintig minuten voor het einde uit een penalty.

Het was niet al te goed wat de toeschouwers te zien kregen. Beide ploegen acteerden matig en ook de scheidsrechter had niet zijn beste dag.

In de eerste helft waren Roda'46 en GRC'14 gelijkwaardig, al creëerden de Leusdenaren meer kansen. Ook na de pauze was het duel in evenwicht. Menno Majolee kreeg een enorme kans toen hij alleen op het doel afging, maar zijn inzet werd door de keeper van GRC gestopt.

Even later gaf de scheidsrechter een strafschop aan de bezoekers. Bij een hoekschop zou keeper Broere van Roda'46 een duw hebben gegeven aan een voor hem staande speler van de tegenstander. De toegekende penalty werd onberispelijk ingeschoten. Broere koos de verkeerde hoek.

Na deze domper probeerde Roda nog op gelijke hoogte te komen, maar echte kansen waren er niet meer voor de ploeg van Dick Kooijman.