Sponsoring? WIN-WIN

De tijd dat een sponsor klakkeloos en vrijwel zonder tegenprestatie een som geld overmaakte ligt achter ons. Daar zijn we ons als sponsorcommissie van Roda’46 terdege van bewust. Sponsoring is geen gift of donatie, maar een overeenkomst waar beide partijen, voetbalvereniging Roda’46 én u als sponsor, de vruchten van moeten plukken.

Onze belangrijkste missie is dan ook om onze sponsors écht iets te bieden. Dat lukt niet alleen (meer) door simpelweg een reclamebord op te hangen en een factuur te sturen. Iedere sponsor, groot of klein, moet daadwerkelijk iets hebben aan zijn samenwerking met Roda’46. Geen eenrichtingsverkeer, maar elkaar inspireren en versterken waar mogelijk.

Als sponsorcommissie willen we een hechte band opbouwen met onze sponsors. Door diverse activiteiten en evenementen te organiseren, willen we sponsors niet alleen meer bij Roda’46 betrekken, maar ook meer kennis laten maken met elkaar. Voor alle partijen moet een win-win situatie ontstaan.

Sponsoring is verantwoord maatschappelijk ondernemen en een middel bij uitstek om uw doelgroep(en) te bereiken. Daarbij biedt het u een ideale mogelijkheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden. Binnen Roda’46 zijn er vele mogelijkheden. Dit betreft standaardmogelijkheden, maar uiteraard staan we open voor uw suggesties. De mogelijkheden lopen uit een van shirtsponsoring tot reclamebordsponsor en van banners op de website tot wedstrijdbalsponsor. Neem gerust vrijblijvend contact op met één van de leden van de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom bij onze mooie vereniging Roda’46.

Sponsorcommissie Roda’46

 

Contact
Mocht u interesse hebben om sponsor van Roda’46 te worden, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.