2020/2021; een seizoen vol evenementen en acties!


Bedankt!

De bal rolt weer. En wat is het mooi om weer zoveel mensen op en bij de velden van Roda te zien! De afgelopen maanden hebben veel vrijwilligers hard gewerkt om dit mogelijk te maken; van vrijwilligers van de accommodatie commissie, horeca commissie, ouders die de poort bewaakten en zo nog veel meer: allemaal dank! We hebben er samen voor gezorgd dat het voetballen door kon gaan en nu ook weer gaat.
Alle maatregelen, die getroffen zijn in en om de velden en kantine, zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het Covid-19 virus niet bij Roda ’46 wordt overgedragen op leden of bezoekers. We willen dit graag zou houden, zodat we kunnen blijven voetballen en de kantine open blijft. Daar hebben we iedereen bij nodig. En waar we wat extra handen voor nodig hebben dit jaar, is voor hulp bij alle evenementen en acties die we dit seizoen willen gaan doen. Want actie op meerdere vlakken is dit jaar zeker nodig.

 
Samen sterk

Dat Covid-19 ook op Roda ’46 impact heeft, is onvermijdelijk. We zijn inkomsten uit de kantine misgelopen door de sluiting daarvan en er komt minder sponsorgeld binnen. En daarom komen we in actie. Samen willen we ervoor zorgen dat we niet alleen zelf, maar ook als club gezond blijven. Hoe we dat gaan doen? Door veel leuke evenementen en acties voor jong en oud te organiseren. Ook dit doen we samen!


Evenementen en acties

Voor dit seizoen is een evenementencommissie in het leven geroepen. Deze commissie staat onder leiding van het Algemeen Bestuur (secretaris) en bestaat uit de voorzitters van de verschillende commissies, aangevuld met extra handen van de organisatoren van het YoungStar toernooi.

Gezamenlijk wordt een evenementenkalender opgesteld en vormgegeven. Voor de uitvoering van de evenementen en acties zijn vaak mensen nodig. Wil je je aanmelden als vrijwilliger, graag! Een aantal acties lopen continu, voor andere acties vragen we als de tijd daar is, gericht om handjes. Extra handen én ideeën zijn van harte welkom. (secretaris@Roda46.nl)

De eerste ruwe opzet van de evenementenkalender en zoals je ziet, is hier nog veel ruimte voor andere ideeën:

 

Actie Wanneer
Grote Clubactie september 2020
Rabobank ClubSupport oktober 2020
Sponsorloop Jeugd  
Oliebollen verkoop december 2020
35+ toernooi Eind 2020/begin 2021
Extra sponsorgelden generen Continu
Loterij Wekelijks
Leden werven VriendenLoterij Continu
Entree heffen thuiswedstrijden zaterdag 1 en zondag 1 Wekelijks
Extra verkooppunten horeca Continu

 

Start evenementen met Rabobank ClubSupport

We starten van 5 oktober tot 25 oktober met Rabobank ClubSupport. Heb je een Rabobank rekening? En ben je lid van de Rabobank? Dan bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom, stem op Roda ’46 en jouw stem is geld waard. Ben je nog geen lid, dan kun je dit eenvoudig worden via de Rabo bankieren app. Voor meer uitleg en ook voor informatie over andere acties en evenementen houd je de website en Facebook in de gaten.

Heb je ideeën of opmerkingen of wil je helpen met een evenement of actie? We horen het graag! Stuur je reactie naar secretaris@Roda46.nl.

Laten we er met z’n allen een mooi en gezond seizoen van maken!

Met vriendelijke groet,


Het Algemeen Bestuur Roda’46