Binnenkort komt de fotograaf


Op zaterdag 25 november, dinsdag 28 november en zaterdag 2 december komt fotograaf Steven Glasius de spelers en begeleiders vanaf de Mini’s en Kiddies tot en met die van de O16, stuk voor stuk te fotograferen voor het verzamelalbum van de Jumbo dat begin volgend jaar  zal verschijnen. Ook de spelers en begeleiding van Roda’46 Zaterdag 1, Zondag 1 en Vrouwen 1 worden op de foto genomen

Geen sinecure, want niet alleen moeten er foto's worden geschoten, maar ook moet er administratie gevoerd wie al wel en nog niet was gefotografeerd.

Binnenkort zal bekend worden wanneer en hoe laat jii en jouw teamgenoten worden gefotografeerd.

En nu maar hopen dat er een fantastisch plaatjesalbum is ontstaan, dat je met vol enthousiasme gaat vullen met de zakjes plaatjes die je bij de boodschappen kunt krijgen.

De kinderen zullen zich wel weer gaan verdringen voor de hekken van de Jumbo Leusden op de Hamershof en de Biezenkamp. Aan het einde van de actie komen er ook ruildagen, waardoor alle verzamelaars in staat worden gesteld om hun album compleet te krijgen.

Heb jij al toestemming gegeven om je op de foto te nemen? 

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/RODA46 en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je schriftelijk toestemming geven, toets dan op deze link, vul het formulier in en lever het in bij het maken van de foto's.