Blessurespreekuur MTC De Fysioclub groot succes


LEUSDEN - 17 oktober 2022

MTC de Fysioclub ondersteunt Roda'46 met ingang van dit seizoen in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Zo is er wekelijks op maandagavond tussen 18.15 en 19.45 en op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 een blessurespreekuur in de verzorgingsruimte van RODA ‘46. Dit spreekuur is kosteloos en toegankelijk voor alle leden van RODA ’46. Iedereen is van harte welkom ongeacht bij welke afdeling of op welk niveau je speelt.  

Martijn Wijers (fysio –en manueel therapeut) en Tatsuki Nakata (bewegingswetenschapper en fysiotherapeut) verzorgen namens MTC de Fysioclub het spreekuur.  Maak een afspraak via de link: MTC De Fysioclub – agenda spreekuur

MTC website 3.JPG

Op maandag 17 oktober werd de overeenkomst tussen beide partijen getekend door Martijn Wijers namens MTC de Fysioclub en John Groeneveld (voorzitter) en Peter Spierenburg (penningmeester) namens het Algemeen Bestuur van RODA '46. 

Martijn Wijers gevraagd naar zijn eerste indrukken vertelde: "Ik ken RODA goed. Ik heb hier zelf vele jaren gevoetbald. Ik vind het leuk om hier nu op mijn eigen vakgebied ook iets te mogen betekenen. De spelers weten het spreekuur goed te vinden. Bedoeling is wel dat ze van te voren een afspraak maken in de agenda. Als spelers zich zonder afspraak melden helpen we ze natuurlijk wel maar dan kan de wachttijd behoorlijk oplopen. Spelers die wel een afspraak hebben gemaakt gaan voor. Ik heb al veel spelers voorbij zien komen. Zowel jeugdspelers als senioren maar ook speelsters uit meisjesteams en spelers uit de breedteteams van RODA weten de verzorgingsruimte te vinden. Ik ben zeer tevreden".

MTC website 2.JPG

Ook werden enkele selectietrainers gevraagd naar hun ervaringen met MTC de Fysioclub. Een greep uit hun reacties: "Mooi dat RODA dit georganiseerd heeft". "Geweldige vooruitging bij RODA".  "Ik heb al enkele spelers naar de fysio gestuurd. En kreeg binnen 24 uur een appje van de fysio met een terugkoppeling over de blessure en de verwachte herstelperiode. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt."