Blessurespreekuur voor alle leden van RODA '46


Sinds september 2022 organiseert MTC de Fysioclub, in samenwerking met het Technisch Team van RODA ’46, elke maandagavond en zaterdagochtend, een gratis toegankelijk blessurespreekuur voor alle voetballers/leden van Roda'46. Aanstaande maandag 23 januari zal het eerste spreekuur na de winterstop weer plaatsvinden.

Loop je een blessure op, meldt dit dan bij je eigen trainer en neem vervolgens contact op met het MTC om een afspraak voor het blessurespreekuur in te plannen. 

Doel blessurespreekuur:  
Het vroegtijdig beoordelen van een blessure door een sportfysiotherapeut of manueel therapeut middels een kort vraaggesprek en lichamelijk onderzoek. Hierbij wordt bekeken hoe de voetballer het snelst weer klachtenvrij kan voetballen. Dit kan bestaan uit adviezen, rekoefeningen of doorverwijzing naar de fysiotherapie voor uitgebreidere revalidatie.  

Wanneer: 
Het blessurespreekuur is elke maandagavond  van 18:15u-19:45u en zaterdag van 10.00-12.00.  Het onderzoek duurt 15 minuten en is kosteloos. 

Locatie: 
Het blessurespreekuur vindt plaats in de verzorgingsruimte van RODA '46

Eenvoudig aanmelden: 

Online: https://outlook.office365.com/owa/calendar/FysioClubsupport@mtcdefysioclub.nl/bookings/ 

Telefonisch:  033-4531677

Ook buiten het wekelijkse blessurespreekuur op de vereniging zijn spelers/leden van harte welkom bij MTC de Fysioclub. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens de training blessures optreden en er onduidelijkheid is over het al dan niet spelen van een speler op de wedstrijddag. Ook dan bieden wij de eerste screening kosteloos aan. 

Met sportieve groet,  

Martijn Wijers 
Fysiotherapeut / Msc. Manueel therapeut 
MTC De Fysioclub  
Martijn.wijers@fysioclub.nl

033-453 1677