Geef toestemming voor het maken van een plaatje


In samenwerking met Jumbo Wahle Leusden wordt plaatjesactie met Roda-spelers georganiseerd

Op zaterdag 25 november, dinsdag 28 november en zaterdag 2 december worden door een professionele fotograaf foto’s gemaakt van de jeugdspelers, de teambegeleiders en trainers vanaf de Mini’s en Kiddies tot en met de jeugdleden in de JO16-teams. Ook worden de spelers en begeleiding van Roda’46 Zaterdag 1, Zondag 1 en Vrouwen 1 op de foto genomen. 

Er is geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Wil je wel een foto laten maken voor deze actie, dan hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden.

Daarom vragen we je hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/RODA46 en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je schriftelijk toestemming geven, toets dan op deze link, vul het formulier in en lever het in bij het maken van de foto's.