Gerrit Duinsbergen overleden


Op 22 april is op 70-jarige leeftijd overleden

Gerrit Duinsbergen

Gerrit was al op jonge leeftijd lid van Roda ’46. Als jeugdspeler heeft hij alle elftallen doorlopen. Na zijn jeugdvoetbaltijd heeft Gerrit kortstondig bij Roda-zaterdag gespeeld en is toen overgestapt naar Roda-zondag. Daar heeft hij jarenlang in diverse recreatieve elftallen gespeeld.

Op jonge leeftijd werd hij jeugdleider van de diverse jeugdteams. Samen met broer Dirk werd de jeugd van Leusden door de gebroeders Duinsbergen de grondbeginselen van het voetballen bij gebracht.

Later werd Gerrit vrijwilliger binnen de zondagafdeling waarin hij diverse functies heeft vervuld. Na zijn pensionering was hij ook ondersteunend bij de 55+ kaartclub op maandelijkse vrijdagmiddag.

Het overlijden van Gerrit was voor allen een totale verrassing. Hij liep de laatste weken behoorlijk te sukkelen met zijn gezondheid, kwam niet op de club en zelfs bij zijn vriendengroepje in Monet liet hij zijn biertje staan.

Gerrit was trots op Roda'46. Hij kon smakelijke verhalen over het verleden van de vereniging vertellen. Gerrit was er ook heel trots op dat zijn vader één van de eerste bestuursleden van Roda'46 was. Dat vertelde hij menigmaal.

Gerrit was een Roda-man in hart en nieren. De club vulde een groot deel van zijn leven. Hiervoor werd hij in 2019 benoemd tot Lid van Verdienste. We zullen Gerrit missen.

We wensen zijn Rikje en Dirk en hun naasten heel veel sterkte met het verlies van hun broer en oom..

Roda'46
Algemeen Bestuur


Er is gelegenheid tot condoleren op maandag 1 mei van 11.00 uur tot 11.30 uur in de Torenzaal van crematorium Amersfoort, Dodeweg 31 te Leusden.

Het afscheid van Gerrit is in besloten kring