Gezocht: Algemeen Voorzitter en Voorzitter Jeugdcommissie


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 2 november jl. heeft Onno Schneiders aangegeven af te treden als voorzitter van Roda ’46. Onno stopt niet bij onze club, maar hij wil ander vrijwilligerswerk doen.

Op dit moment is er nog geen opvolger, vandaar dat we hard op zoek zijn naar een vrijwillige, enthousiaste voorzitter.

Wat doe je? Als voorzitter ben je de spil van het  Algemeen Bestuur en werk je nauw samen met de andere bestuursleden. Je zit de vergaderingen voor en draagt zorg voor een goede taakverdeling. Je helpt mee met het richting geven aan de koers van de vereniging. En je vertegenwoordigt de vereniging bij officiële aangelegenheden. Je motiveert, stimuleert en adviseert de (bestuurs-)leden.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Onno Schneiders, Algemeen Voorzitter Roda’46 (voorzitter@roda46.nl).

Aan het einde van dit seizoen legt ook de voorzitter van de Jeugdcommissie, Hans-Peter Kok, zijn functie neer.  Ook Hans-Peter  heeft aangegeven dat hij een andere vrijwilligersfunctie wil bij Roda’46.

Dus zoeken wij ook iemand die voorzitter wil zijn van onze Jeugdcommissie.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene aansturing van de Jeugdcommissie. Je vertegenwoordigt de Jeugd in het Algemeen Bestuur van de club. Je houdt je bezig met organiseren van activiteiten, evenementen en bestuurlijke zaken als ledenbeleid en afdelingsbeleid.

Bent je iemand die zich graag als bestuurslid wil inzetten voor onze prachtige vereniging? Of ken je iemand met interesse in een bestuurlijke functie? We maken  graag kennis met je als je geïnteresseerd bent. Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn.

Wil je meer weten over de functie Voorzitter Jeugdcommissie Roda'46? Surr een e-mail naar Hans-Peter Kok (voorzitter.jeugd@roda46.nl).