Jan Beckers overleden


Op 7 januari 2021 is Jan Beckers overleden. Jan is 71 jaar geworden.

Jan was in de jaren 90 van de vorige eeuw een gewaardeerd lid van de jeugdcommissie. Vele senioren en 35+ van nu heeft Jan de eerste stappen bij Roda zien maken. Met zijn nuchtere en onverschrokken blik kon hij met een ontwapende opmerking moeilijke zaken vlot krijgen. Als nuchtere Tukker was de humor altijd goed.

Bij de Internationale Jeugdtoernooien van die tijd was hij een van de mede-organisatoren en dan met zijn specialiteit op het gebied van “Catering”. Met de kennis en rijke ervaring opgedaan in het leger draaide hij daar zijn vingers niet voor om. Gevleugelde opmerking was; wanneer ik de Generaal tevreden kan houden lukt het bij Roda ‘46 ook!

Na de tijd bij de jeugd is Jan altijd betrokken gebleven bij Roda in diverse rollen binnen de Horeca en de Roda 55+ Klaverjasclub. Bij de laatste club was Jan de penningmeester.

Naast zijn liefde voor het voetbal (Roda ’46 en FC Twente) was zijn 2e liefde de laatste tijd de biljartvereniging BV ’75. Op vertrouwd gebied, want dan liep hij toch weer even over het Sportpark van zijn club.

Jan had vanuit het verleden problemen met zijn hart. Afgelopen oktober is hij vanwege een kleine infarct gedotterd en vanaf toen ging zijn conditie snel achteruit. Donderdagnacht is Jan met een ambulance naar het UMC Utrecht gebracht waar hij in de vroege ochtend van 7 januari is overleden.

Wij zullen Jan missen als een positieve vrijwilliger en supporter van de club Roda ’46.

Namens alle leden en vrijwilligers van Roda ’46 wensen wij zijn vrouw Jeannette, zijn zonen Coen, Jeen en Rick (Bobby) heel veel sterkte met het verlies van hun man en vader.

 

Het Algemeen Bestuur en commissies Roda'46