Joop Dee overleden


OUD RODA'46 VRIJWILLIGER

 

Zaterdag 16 september 2023 is Joop Dee op 89 jarige leeftijd overleden.

Vooral de ouderen onder onze leden kennen Joop zeker nog wel als vrijwilliger bij Roda’46. Joop was jarenlang werkzaam bij de maandagochtendploeg van onze vereniging. Daar deed Joop hand en spandiensten om ons sportpark en clubgebouw schoon en in goede staat te houden. Het liefst deed Joop Dee echter schilderwerkzaamheden voor Roda’46. Joop heeft menig kleedkamerdeur of reclamebord van een laag verf voorzien.

Joop Dee was ook een enthousiaste deelnemer aan het maandelijkse klaverjastoernooi van Roda’46 senioren 55+. Op de vrijdagmiddagen, als de kaartwedstrijden werden gespeeld, was Joop altijd met zijn vrouw Toos van de partij. Samen met andere dames zorgde Toos dat de deelnemers op tijd van een hapje en drankje werden voorzien. Joop kon dan rustig zijn kaartje leggen.

Helaas moest Joop de laatste jaren zowel bij de maandagochtendploeg, als bij het kaarten vanwege afnemende gezondheid verstek laten gaan.

Joop Dee was de vader van John Dee en Gert van Geerestein. Deze twee mannen zijn al jarenlang enorme steunpilaren van Roda’46 zondag en zijn daar niet weg te denken.

Joop Dee is inmiddels in besloten kring begraven.

Roda’46 wenst Toos, John en Machteld, Bea en Chris, Gert en Lucienne, alsmede de klein- en achterkleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 

Tekst: Cees Leijenaar