Klaverjassen op vrijdagmiddag bij Roda’46


Al jarenlang organiseert de ledengroep Roda’46 55+ één keer per maand op vrijdagmiddag een klaverjastoernooi. Een seizoen lang wordt er gestreden om de “Cees Leijenaar sr. Bokaal”. Dit is een wisselbokaal die de eindwinnaar van het toernooi een jaar lang mee naar huis mag nemen.

Spanning

Vrijdag 2 september is de eerste middag van het seizoen 2022/2023. Maar voordat er wordt “afgetrapt”, is de uitreiking van de wisselbokaal aan de winnaar van het vorig seizoen. Wie dit is geworden, wordt nog even stil gehouden. De spanning wordt zo lang opgebouwd.

De kaartmiddagen die in principe iedere 1e vrijdag van de maand worden gehouden beginnen altijd om 13.00 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt EUR. 3,00 per middag. Er wordt gespeeld volgens het Amsterdams systeem.

Belangstelling om mee te spelen?

De kaartmiddagen van Roda’46 55+ kenmerken zich door een heel gezellige sfeer en sportiviteit. Er is nog wat ruimte om deel te nemen. Interesse? Neem dan snel contact op met Cees Leijenaar. (email ceesleijenaar@kpnmail.nl)

Vrijdag a.s. begint het toernooi. Iedereen heeft een zomer lang kunnen trainen. Alle deelnemers staan weer te trappelen om te starten en hebben er heel veel zin in.

 

Tekst: Cees Leijenaar