Nieuw tenue van Robey en PlutosportMACRON STOPT – ROBEY EN PLUTOSPORT PER 2021/2022

Wij zijn als bestuur verheugd om mee te kunnen delen wat wij vanaf seizoen 2021/2022 een nieuwe kledingsponsor hebben gevonden. Wij moesten op zoek naar een nieuwe kledingsponsor omdat de firma Koppers Sports met het merk Macron het contract niet meer wilde verlengen. Hartstikke jammer om na zes jaar samenwerken uit elkaar te gaan.

Na deze niet verwachte beëindiging heeft de sponsorcommissie niet stil gezeten. Door snel te schakelen heeft de sponsorcommissie een contract af kunnen sluiten met onlinewinkel Plutosport en sportkleding merk Robey. Dit voor de duur van zes jaar.


Wat betekent dit nu voor onze leden?

Vanaf seizoen 2021/ 2022 is de kledingsponsor van Roda’46 Leusden het merk Robey. De kleuren blijven rood/zwart maar het ontwerp van de wedstrijdkleding zal wijzigen (zie afbeelding).

Sponsornamen op de wedstrijdkleding wijzigen niet. Op het rugpand bovenzijde blijft AFAS staan en de voorzijde is afhankelijk van de sponsor per team.


Wanneer moet iedereen de kleding van het merk Robey gaan dragen?

Vanaf seizoen 2021/2022 start de verkoop van de nieuwe kleding. In een periode van twee jaar zullen alle teams de kleding van het merk Robey moeten gaan dragen. Een termijn die wij als redelijk achten. Een wedstrijdshirt heeft na drie jaar zijn beste tijd wel gehad. Bovendien sluit deze periode aan bij de termijnen van teamsponsoring (drie jaar).

Waar kun je dit kopen?

In de webshop van Plutosport kan men de kleding van Roda’46 online bestellen. Wij zullen via de website/social media aangeven vanaf wanneer dit mogelijk is. Dit onder de voorwaarden m.b.t. online kleding bestellen bij deze webwinkel.

Vanwege de korte aanlooptijd zijn de wedstrijdshirts vanaf medio september leverbaar. Alle overige artikelen zijn te bestellen zodra de onlineshop beschikbaar is.


Wat gebeurt er met de kledingwinkel?

De kledingwinkel van Roda’46 zal geen kleding meer verkopen vanaf september 2021.
Het is wel mogelijk om daar kleding te passen. Dit kan na het maken van een afspraak via teamkleding@roda46.nl.

Kan ik nog een shirt bestellen van Macron?

Het is nog mogelijk om wedstrijdkleding van Macron te bestellen. Hiervoor geldt zolang de voorraad stekt. Om een bestelling te plaatsen kun je contact op nemen met teamkleding@roda46.nl

 

Als bestuur zijn wij verheugd met deze nieuwe kledingdeal. In een kort tijdsbestek heeft de sponsorcommissie een mooie deal weten te sluiten. Naast een nieuw tenue is ook de stap gemaakt naar online bestellen.
De charme van een eigen winkeltje met wachttijden en afspraken gaat verloren. Maar daar komt voor terug dat we te allen tijde kunnen bestellen met een snelle levering...
Een stap voorwaarts… naar onze mening..

Volgens ons een hartstikke mooie deal waar iedereen in de vereniging profijt van heeft.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Algemeen Bestuur
Roda’46 Leusden