Nieuwe veldverlichting bij Roda'46


Over op LED-verlichting

Een grote kostenpost voor Roda’46 is de veldverlichting. En laat dat nou net iets zijn waarop flink bespaard kan worden. Daarom heeft het bestuur van Roda’46 besloten de conventionele veldverlichting te vervangen. Vanwege de hoge lichtopbrengst bij een laag vermogen is voor LED gekozen.

LED is energiezuiniger dan conventionele verlichting. Bovendien kan LED-verlichting uitgezet worden als een veld even niet bespeeld wordt. Er is namelijk geen afkoel- en opwarmtijd nodig.

LED-verlichting gaat langer mee dan conventionele verlichting en is dus goed voor de portemonnee en voor het milieu. De onderhouds- en overige kosten van het lichtsysteem zijn laag door de duurzame eigenschappen van LED-verlichting.

Inmiddels baadt het hoofdveld in het LED-licht. De verlichting is geweldig verbeterd. De komende dagen wordt de veldverlichting op de velden 3, 4, 5 en 6 aangepast.

Op dinsdag 12 oktober speelt Roda’46 Zat1 om 20.00 uur op veld1 tegen hoofdklasser Scherpenzeel voor de beker. Een dag tater om 20.00 uur speelt De Zon1 van Roda’46 op hetzelfde veld tegen SVL (eveneens voor de districtsbeker). Een mooie gelegenheid om te zien hoe mooi en helder onze nieuwe veldverlichting is.