Philadelphia op bezoek Roda'46 Zat1


De lang gekoesterde wens van een aantal bewoners van Philadelphia om een keer aanwezig te zijn bij een wedstrijd van Roda’46 kwam afgelopen zaterdag uit. Tijdens de Super Saterday kwamen de bewoners van Philadelphia rond 14.00 uur naar de Burg. Buiningpark.

Daar werd het gezelschap opgewacht door Bert en Lya Staubach, zij waren contactpersonen vanuit Roda’46. Gezien de tropisch temperaturen zaten ‘onze’ toeschouwers op een mooi plekje aan de kant van het clubhuis.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een cadeau geschonken door de accommodatie commissie van Roda’46 onder leiding van Ko de Kruijff ontvingen zij een door de commissie gemaakte limonadekraam. Tevens is er ook nog vanuit de jeugd een aantal tafels en stoelen gegeven.

Ook de spelers van Roda’46 vonden het een leuk initiatief dat de bewoners van Philadelphia kwamen kijken naar de wedstrijd tegen de VV Meern. Aanvoerder Wesly van Ojen overhandigde vlak voor aanvang de wedstrijdbal aan en behorende opbrengsten.

De Roda supporters vonden het geweldig, met een frietje en wat drinken genoten ze ook nog eens van een leuke voetbalwedstrijd. De mannen van Willem Romp wonnen met 2-0 van het altijd lastige vv de Meern.

Rond een uur 17.00 uur gingen de bewoners met een zeer voldaan gevoel terug naar hun woongemeenschap, terugkijkend opeen geslaagde dag.

Voor dit bijzonder initiatief wil ik Bert en Lya bedanken voor de gehele organisatie, de accommodatie commissie voor het maken van Limonadekraam en de selectiespelers van Roda’46 zaterdag 1 voor het doneren van de wedstrijdbal gelden.

Voor herhaling vatbaar!

Hans-Peter Kok
Jeugdvoorzitter