REUS VAN LEUS 2024 WEER GROOT SUCCES


REUS VAN LEUS 2024 WEER GROOT SUCCES!

De 32e editie van het Roda '46 familievoetbal toernooi de Reus van Leus is weer een groot succes geworden. De weersomstandigheden en de sfeer waren buitengewoon goed voor een geslaagde dag.

Voor alles was weer gezorgd, een mooie stretchtent voor schaduw www.arrotentverhuur.nl, en parasols via Schoot Verhuur en Events www.schootverhuur.nl., er was gratis fruit van www.fruit-bestellen.nl, Fyn Ys www.fyn-ys.nl voor een heerlijk ijsje, Qlichef www.qlichef.nl voor een heerlijke hamburger en Linda Telnekes van Teasty Licious met haar nieuwe Bubble Tea stand, Roda ’46 had de primeur! Merel van Face Fantasy www.facefantasy.nl voorzag vele kinderen van mooie schmink en glitter tattoos, een springkussen voor de allerkleinsten van Sensation Air www.sensationair.nl. En natuurlijk ontbrak ook de EHBO niet op deze dag. Kortom, het was uitstekend toeven bij Roda’46.

73 teams hadden zich ingeschreven. Bijna 700 deelnemers, van klein tot groot, meisjes, jongens, moeders, vaders, oma’s en opa’s, alle leeftijden waren aanwezig en bevolkten de hete kunstgrasvelden. Door de vele toeschouwers en belangstellenden die de teams kwamen aanmoedigen was het een gezellige drukte op het sportpark.

Ook de gratis poffertjes vonden gretig aftrek. Meer dan 80 liter beslag, 4 liter zonnebloemolie, diverse pakjes roomboter en vele bussen poedersuiker (alles beschikbaar gesteld door Jumbo Leusden) werden gebruikt om de vele honderden poffertjes te bakken.

Nadat de finale van de poule “fanatiek” was gespeeld door het nemen van strafschoppen kon DJ Matthijs van den Hengel de aanwezigen meenemen in de gezelligheid van de muziek, waarbij de menigte uit volle borst konden meezingen en dansen.

Natuurlijk was het voetbal het belangrijkste. Soms fanatiek, maar meest ludiek, sportief en erg leuk. De meeste teams kwamen echt voor de lol en hadden hun best gedaan om er zo leuk mogelijk gekleed uit te zien met verschillende thema’s. De uitslagen waren niet belangrijk, sportiviteit en plezier waren dat wel.

De Bierprincesjes werden verkozen tot de mooiste verklede ploeg. Het sportiefste team was FC Debonairer. De oudste deelnemer was Hans van Mourik, de jongste deelnemer Julian Heneweer, de poedelprijs ging dit jaar naar Duhh Paradijsvogels en de pechvogelprijs naar Sam van het team Drunking Donuts.

De eerste prijs, de felbegeerde bokaal met inscripties van alle winnaars ooit, was voor “De Bacheloortjes”.

Bekijk hieronder de prachtige foto’s. Ze geven een mooie impressie van het evenement.

Roda’46 bedankt alle vrijwilligers, deelnemers, toeschouwers, enz. voor hun gezelligheid en sportiviteit. Het was geweldige dag voor alle geldingen binnen de vereniging.

Bedankt en tot ziens in 2025 voor de 33e editie.

Team Reus van Leus