Reus van Leus: geweldig slot aan een mooi seizoen


Zelfs het weer was de Reus van Leus 2018 goed gezind. Gedurende de voetbalwedstrijden was het droog en was de temperatuur rond de 17 graden. Ideaal voetbalweer. Maar toen rond half vier de laatste ontmoetingen waren gespeeld brak de zon door het wolkendek en werd het uiterst aangenaam. De zonnebrandcrème kwam er zelfs aan te pas.

De Reus van Leus is traditioneel het slot van het seizoen. Na dit familietoernooi gaan alle natuurgrasvelden dicht en kan er worden genoten van de vakantie. Over het algemeen was het een mooi seizoen voor Roda’46. Hoogtepunt was natuurlijk de promotie van Roda’46 Zat1. Maar ook de promotir van Zat2 en de handhaving van Roda’46 Zon1 mogen er zijn. En bij de jeugd waren de resultaten veelal prima.  

Wat was het weer genieten tijdens de Reus van Leus. De sfeer was uitstekend. De meeste teams kwamen echt voor de lol. De uitslagen waren niet belangrijk. Sportiviteit en plezier waren dat wel. Het toernooi werd op een schitterende manier afgesloten door "De Stemming".

Na afloop waren er vele prijzen. Zo werd bijvoorbeeld de maker van het snelste eigen doelpunt (Ruud Westerink) in het zonnetje gezet. En het grootste jonge talent (Maud  Wassink). Ook het oudste talent (Magic Michael) won een prijs. Verder waren er onder andere prijzen voor de Algeheel Winnaar, de sportiefste ploeg en de mooist verklede teams.

Het was een heerlijk toernooi. Achtenzeventig teams, zo’n 700 deelnemers. Meer dan 500 toeschouwers. En er was geen wanklank. Namens de organisatie en alle vrijwilligers bedanken we alle deelnemers en toeschouwers voor hun positieve inbreng. Mede dankzij jullie is het een geweldig toernooi geweest. We kijken nu al uit naar "de Reus" van volgend jaar.

De onderstaande foto's zijn gemaakt door Frits van Ginneken. Ze geven een goede en mooie indruk van de sfeer tijdens het toernooi.