Vrijwilligers gezocht


Een vereniging, zoals Roda’46, is een initiatief van mensen die zich hebben verenigd om samen iets voor elkaar te krijgen. Bij Roda’46 verenigen mensen zich omdat ze interesse hebben in voetbal. Het zijn dus de mensen die onze club vormen. Roda’46 maken we samen.

Vrijwilligers binnen Roda’46
Vele handen maken licht werk. Bij Roda’46 zijn we trots op de vele mensen die vrijwilligerswerk uitvoeren. Meer dan 200 vrijwilligers dragen hun steentje bij om onze club te laten draaien.

We hoeven bij Roda’46 met al haar vrijwilligers nog geen betaald vrijwilligerswerk in te voeren. Dit willen we graag zo houden.
Maar op verschillende plaatsen hebben we tekort aan vrijwilligers.

Vacatures
Op dit moment zijn er diverse functies vacant waarvoor we graag iemand zouden hebben. We realiseren ons dat het mogelijk teveel tijd van je vraagt of dat je niet duidelijk hebt wat er van je verwacht wordt. We zijn natuurlijk bereid om daarover met je in gesprek te gaan.

We zijn op dit moment op zoek naar mensen die de volgende functies binnen onze vereniging willen vervullen:

- Kantinemedewerkers

- Scheidsrechters (zowel pupillen, junioren als senioren) 

- Medewerkers tafeldienst (wedstrijdsecretariaat)

- Coördinator voor de JO8 en JO9 (jeugd)

- Coördinator voor de JO16, JO17 en JO19 (jeugd)

- Penningmeester Jeugdafdeling

Voor alle functies geldt dat men het alleen of met meerdere personen kan uitvoeren. We gaan graag met je in gesprek.

Heb je zelf geen gelegenheid om vrijwilligerswerk uit te voeren? Probeer dan andere mensen enthousiast te maken om vrijwilliger bij Roda’46 te worden. Help mee met het werven van vrijwilligers binnen je kennissenkring. Want de vereniging is van ons allemaal!

Wil je mee helpen bouwen aan Roda’46 en hier met ons over in gesprek, laat dat dan weten aan Arnold Jansen (vrijwilligerscoördinator): arnold@partzorg.nl

Roda’46 maken we samen!