MO17-1 Winter Kampioen Fase 2


Zaterdagochtend 9 december stonden de meiden van de MO17-1 nog op de 2e plaats in de 1e Klasse poule. In Achterveld moest in de ochtend één wedstrijd gespeeld worden tussen SV Achterveld MO17-1 en Spakenburg MO17-1 bij winst door Achterveld was de nummer 1 positie meer haalbaar voor onze Roda’46 meiden. In de loop van de middag kwamen de berichten binnen dat Spakenburg had gewonnen van Achterveld.
     
De meiden van Roda’46 hadden dus bij winst in Bussum tegen BFC MO17-1 nog een kans om winterkampioen te worden. De wedstrijd begon pas laat in de middag rond 16:30 uur en het weer zat ook niet mee; alleen maar regen.
     
Wij hadden het gevoel dat onze meiden totaal geen last ondervonden van deze regen. Inzet en doorzettingsvermogen was duidelijk aanwezig om BFC te verslaan. Een tegenstander waarvan wij de vorige keer hadden verloren dus geen makkelijk potje voetbal. Uiteindelijk stond het 0-3 voor de meiden van Roda’46 maar toen kwam BFC terug tot een 2-3 stand. Dit waren spannende minuten maar uiteindelijk kwam de verlossing: de 2-4 en de 2-5 werden binnen geschoten.
     
Meiden van harte gefeliciteerd met jullie winter kampioenschap op naar de volgende fase.
     
Trainers en leiders Roda’46 MO17-1