AFAS Software sponsort verbouwing clubhuis Roda’46


Leusden, 30 mei 2018 - Het Leusdense familiebedrijf AFAS Software gaat de verbouwing van het clubhuis van Roda’46 sponsoren. Martijn Delahaye, Marketing Directeur van AFAS Software: “Roda’46 is een aansprekende club met veel (jonge) leden. Een modern clubhuis is de basis om te blijven groeien. Met deze hernieuwde verbinding laten wij graag zien dat wij het belang van Roda’46 voor Leusden zien en waarderen.” Met de verbouwing wordt zo snel mogelijk gestart om deze nog voor het begin van volgend seizoen afgerond te hebben.

Algemeen Voorzitter van Roda ’46 Onno Schneiders: “Wij zijn natuurlijk zeer verheugd met deze sponsoring waardoor we dit fantastisch project kunnen realiseren. Als vereniging zijn we enorm trots en vereerd dat AFAS Software zich op deze manier letterlijk achter Roda’46 schaart. Om dat extra kracht bij te zetten zal met ingang van komend seizoen de achterzijde van elk nieuw tenue met het AFAS woordlogo uitgeleverd worden.”

Maatschappelijke betrokken sponsorbeleid AFAS Software is al vanaf de oprichting in 1996 een zeer maatschappelijke betrokken bedrijf en een actieve sponsor in Leusden. Delahaye nogmaals: ”Met de groei van AFAS groeien ook de projecten die wij ondersteunen in Leusden. Door grotere projecten te omarmen kunnen we veel bereiken en ontstaat er daarnaast ruimte voor andere lokale bedrijven om hierin ook te participeren.”

Stroomversnelling Voor Roda’46 betekent de sponsoring dat de verbouwing in een stroomversnelling komt. Schneiders: “Er moet echt een hoop gebeuren, maar als alles volgens planning verloopt kunnen we al voor het begin van het nieuwe seizoen een openingsfeestje vieren. Het doel is om van onze kantine weer het stralend middelpunt van een bruisend verenigingsleven te maken. Een plek voor onze eigen leden, vrijwilligers, toeschouwers en sponsors, maar ook voor tegenstanders, buurtbewoners en toevallige ‘aanwaaiers’. Een plek waar ouders genieten van hun kinderen, waar elftallen samen successen vieren, een plek waar betrokkenheid en verbinding voelbaar zijn.”

afas logo.jpg