Arie Houtveen overleden


Ons heeft het bericht bereikt dat 2 december 2021 op 83 jarige leeftijd is overleden Arie Houtveen.

Arie is jarenlang actief geweest als speler bij Roda ’46. Eerst in de jeugd en later heeft hij zijn sporen verdiend in het 1e team van de Zondag. Later in de Veteranen heeft hij zijn voetbalcarrière moeten afsluiten wegens hartproblemen.

In 1964 is Arie toegetreden tot het Algemeen Bestuur in de functie van penningmeester. Hij heeft deze functie jarenlang met veel verve en gedrevenheid vervuld zoals het een penningmeester betaamd. Kritisch op de centen en de bestedingen daarvan. Zijn gedrevenheid als penningmeester is bij de nieuwbouw van de kantine in 1974 van grote waarde gebleken.

Voor zijn inzet is Arie benoemd tot Lid van Verdienste. Een benoeming als Erelid was volgens insiders uit die tijd ook terecht geweest.

Na zijn actieve tijd als speler en vrijwilliger bij Roda ’46 is Arie ook jarenlang een actief vrijwilliger geweest bij de tennisvereniging LTV Leusden. Ook weer in de rol als penningmeester. Het vrijwilligerswerk zat in de genen.

Vele oudere leden bij Roda ’46 zullen Arie herinneren als een echte levensgenieter. Hij stak dat ook nooit onder stoelen of banken. Arie heeft het leven gevierd met een lach en een traan.

Wij wensen zijn vrouw Annie, kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen heel veel sterkte in de komende tijd in de verwerking van het verlies.

 

Het Algemeen Bestuur en commissies Roda'46