Cor Veenendaal overleden


Op 18 mei 2021 is Cor Veenendaal overleden. Cor is 75 jaar geworden.

Cor begon op zijn 16e bij Roda ‘46 en speelde tot in de jaren ‘80 op zondag een pot voetbal. Deze pot werd dan besproken tijdens de 3e helft.

Daarna heeft hij binnen Roda ’46 zijn sporen verdiend als een gewaardeerd vrijwilliger. Jarenlang een van de steunpilaren bij de verschillende wedstrijdsecretariaten van de jeugdafdeling en binnen de sponsorcommissie belast met het binnenhalen van sponsoren. Menig Leusdense winkelier heeft Cor met een bezoek vereerd voor een bijdrage aan zijn club Roda ’46.

Naast deze functies was Cor ook binnen de jeugdcommissie actief als coördinator van scheidsrechters. En dat in een tijd waar er geen mobiele telefoons of email bestond. Dus alles via het draaitoestel en persoonlijke contact. Een ware klus om dat ieder weekend weer rond te krijgen.

Menig oud-jeugdlid heeft onder leiding van Cor zijn wedstrijden gespeeld. Cor was als scheidsrechter streng en rechtvaardig, ook voor de eigen jeugd. Na afloop met een biertje werd er nog wel eens gesproken en dan was zijn commentaar kort en bondig: ze moeten normaal doen.

Na de periode van vrijwilligerswerk binnen Roda ’46 is Cor altijd actief gebleven als vrijwilliger bij Lariks, als chauffeur van de 50+ bus en thuisadministratie.

Wij zullen Cor missen bij Roda ’46.

Namens alle leden en vrijwilligers van Roda ’46 wensen wij zijn vrouw Els, zijn dochter Irene, zoon Dennis, partners en kleinkinderen heel veel sterkte met het verlies van hun man, vader, schoonvader en opa.

 

Het Algemeen Bestuur en commissies Roda'46