Een snipperdag/baaldag opnemen


In de categorie B heeft ieder team 1 snipperdag per seizoen. Een snipperdag kan aangevraagd worden vanaf start competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart voor een competitiewedstrijd en niet voor een bekerwedstrijd.

Een verzoek om gebruik te maken van een snipperdag wordt door de KNVB alleen in behandeling genomen als dit verzoek op dinsdag 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd, op het betreffende steunpunt aanwezig is. De wedstrijdsecretaris vraagt de snipperdag bij d KNVB aan. De teams kunnen uiterlijk dinsdagochtend 10 uur een baaldag bijde wedstrijdsecretaris indienen.

Wedstrijden in de reeksen die vastgesteld staan in de periode van september t/m december 2018 mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten wel in deze periode gespeeld worden. Voor volledige competities geldt de periode van september'18 t/m 31 januari 2019. 

Wedstrijden die vastgesteld staan in de periode van 1 januari t/m 1 juni mogen in onderling overleg verplaatst worden, maar moeten gespeeld zijn voor de laatste twee competitierondes van mei 2019. De onderlinge afspraak moet zijn gemaakt vóór de oorspronkelijke speeldagdatum.

Dit kan via wedstrijdzaken in sportlink club. “Verzoek wijzigen wedstrijd” onder wedstrijden.Voor het seizoen 2018-2019 mogen wedstrijden in categorie B ook nog gespeeld worden tot medio juni 2019.