Foto spelerspas is een must


De warming up is gedaan, veters zitten goed vast… De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen dat de betreffende speler niet mee mag doen. De deadline, 31 oktober, voor het wijzigen van de spelersfoto nadert…

Spelerspasfoto’s, een makkie !

Spelers kunnen zelf een foto in de app toevoegen en/of wijzigen. Maar het kan ook via de teammanagers. Zij staan wekelijks voor de groep en kunnen bij een training of wedstrijd even alle spelers op een rijtje zetten en een foto van iedere speler maken. Vervolgens kan de teammanager deze foto’s in de KNVB Wedstrijdzaken app plaatsen en alles is voor het hele seizoen goed geregeld. De foto is namelijk direct te zien voor de scheidsrechters. Leden zien diezelfde foto overigens ook direct terug in de Voetbal.nl app. En voor de club: diezelfde foto staat ook direct in de ledenadministratie. Alles up-to-date dus!

Spelers kunnen tot en met 31 oktober een spelersfoto wijzigen. Doe dat! Dan weet je zeker dat je lekker kunt voetballen en niet tegen problemen aanloopt bij de spelerspascontrole.