Nieuws verbouwing kantine


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 mei jl. hebben we als Algemeen Bestuur unaniem goedkeuring gekregen om de plannen voor de verbouwing van de kantine uit te voeren. Graag wil ik jullie informeren wat de plannen precies zijn, want er gaat nogal wat gebeuren!

* Volledig nieuw dak inclusief isolatie op ons clubgebouw.

* Alle elektra vervangen volgens de nieuwste normen.

* Een nieuwe bar met 2 uitgiftepunten en een volledig gespiegelde achterkant.

* Ook zullen er nieuwe koelkasten worden geplaatst, naast de bestaande koelkasten

* Nieuwe koffie appraten met verse bonen.

* Nieuwe kassa’s.

* Nieuwe tafels met een stalen onderstel en eikenhouten bladen. Er komen hoge en lage zitplekken.

* PVC vloer met houtstructuur incl. doorloopmatten.

* Systeem plafond met daaronder elektriciteitsgoten voor een industriële look. We maken een bewuste keuze voor een systeemplafond in verband met geluidsabsorptie.

* TV schermen voor narrowcasting met daarop uitslagen, standen en sponsornamen.

* Wall of Fame waarbij de leden de mogelijkheid krijgen om een foto te laten plaatsen die zij graag willen zien. Uiteraard is het ook mogelijkheid om een teamfoto te plaatsen.

* Handdrogers in de toiletten.

* Verhoogd terras buiten incl. meubilair.


Daarnaast gaan veel spullen die nu in de kantine aanwezig in de verkoop. Tafels, stoelen, krukken en de bar worden tegen elk aannemelijk bod verkocht. Heb je interesse ? Mail naar voorzitter@roda46.nl of bel 06-53815864

Op dit moment is de verwachting dat we 25 juni zullen gaan starten met het dak, wat ongeveer een maand in beslag zal nemen. Daarna gaan we verder met de binnenkant van de kantine. Wanneer dit precies klaar is kunnen we nu nog niet zeggen. We streven ernaar om dit voor aanvang van de competitie klaar te hebben.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema tegenwoordig, ook bij Roda ’46. Vooralsnog hebben we er voor gekozen om bovengenoemde werkzaamheden uit te voeren om vervolgens te bekijken naar duurzame oplossingen voor onze vereniging. Denk daarbij aan LED verlichting rondom de velden, zonnepanelen en andere vormen van duurzaamheid. Dit zal in nauw overleg gaan met onder andere de gemeente.

Mocht je op één of andere manier een bijdrage kunnen leveren aan deze verbouwing, laat het ons weten. Stuur een mail naar secretaris@roda46.nl. Alle hulp en ideeën zijn van harte welkom!

Crowdfunding

Iedereen ziet de noodzaak in om deze verbouwing uit te voeren. En dat deze dit veel geld kost mag duidelijk. De steun van AFAS Software is daarin onmisbaar. Maar daarmee zijn we er nog niet! Ik wil dan ook iedereen vragen om middels het crowdfunding project een financieel steentje bij te dragen. De opbrengst valt eerlijk gezegd nog wat tegen tot op heden, dat moeten we als club met elkaar toch beter kunnen doen? Bezoek daarom nu de website www.crowdfundingvoorclubs.nl/roda46 voor de mogelijkheden!

 

Met vriendelijke groeten,
Onno Schneiders
Voorzitter Roda ‘46