Roda ‘46 – Plaatjes sparen bij Jumbo Leusden


Jumbo Wahle Leusden heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel Roda ‘46 leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Roda ‘46-leden zijn vanaf februari 2024 verkrijgbaar bij Jumbo Leusden.

Het bestuur ziet in deze actie een kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Er zullen foto’s worden gemaakt van de jeugdspelers, de teambegeleiders en trainers vanaf de Mini’s en Kiddies tot en met de jeugdleden in de JO16-teams. Ook worden de spelers en begeleiding van Roda’46 Zaterdag 1, Zondag 1 en Vrouwen 1 op de foto genomen.
Van de overige teams, zowel bij de jeugd als senioren, worden teamfoto’s in het verzamelalbum opgenomen.  

Binnenkort zal een professionele fotograaf bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team verwacht wordt, laten we z.s.m. weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Ook als van jouw team alleen een teamfoto wordt gemaakt hebben we je toestemming nodig.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/RODA46 en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Wil je schriftelijk toestemming geven, toets dan op deze link, vul het formulier in en lever het in bij het maken van de foto's.