Roda'46 gaat van start met slimme camera's


Vanaf komend seizoen zijn de wedstrijden op het eerste veld bij Roda’46 live te bekijken. Afgelopen week is het ‘slimme’ camerasysteem geïnstalleerd op het hoofdveld van Roda’46. Wij hebben gekozen voor het systeem van Usportfor, die reeds samenwerken met vele verenigingen, profs en amateurs.

Binnen Roda’46 zal dit camerasysteem onder andere ingezet worden voor het verbeteren van prestaties, maar ook om live mee te kunnen kijken naar de wedstrijden van familieleden of vrienden, als je niet in staat bent om langs de lijn te staan.

Het camerasysteem past perfect binnen de visie van de club om iedere speler op te leiden. Door beeld te gebruiken tijdens wedstrijdevaluaties worden onze trainers in staat gesteld om door middel van beelden uit te leggen wat er goed ging en ook wat er nog verbeterd kan worden. Hier kan dan vervolgens doordeweeks op getraind worden.

Hoe bekijk je nu de wedstrijden?

De livebeelden kunnen bekeken worden op een telefoon, tablet en computer.  Voor de telefoon en tablet is er een app ontwikkeld door Usportfor en deze is te downloaden in de app store of google play store. Om in te loggen kun je een account aanmaken, maar je kunt ook altijd als Gast inloggen. Vervolgens zoek je dan op Roda’46 en dan zie je alle wedstrijden die voor een zaterdag of zondag ingepland staan en kan er gekeken worden. Tevens zullen wij de leiders/trainers een link sturen van de wedstrijd van hun team, en zij kunnen deze vervolgens delen via whatsapp aan spelers en ouders. Op een computer ga je naar www.usportfor.com en daar kun je via Club TV de wedstrijden van Roda’46 volgen.